Automate your Marketing
with Womplify




 
WAN DESIGN STUDIO ::::: A Picture tells a thousand word

By: Wan Design Studio

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Apr-2010 08:08 Email | Share | | Bookmark
Custom Album Don Amin & Noorsyuhidah

 
 
 
View all 12 photos...
seperti dijanjikan final custom album untuk sahabat baikku don amin dan pasanganya...semoga gembira serta berbahagia hingga ke akhir hayat..Amin














Wednesday, 7-Apr-2010 18:00 Email | Share | | Bookmark
Pernikahan Don Amin & Noorsyuhidah

 
 
 
View all 5 photos...
Kali nie pasangan Don Amin selamat diijabkabulkan di sepang....pasangan yang sempoi n suka bergambar...cuma cuaca masa tu agak panas.....basah jugalah baju pengantin n photographer sekali...kepada Don dan Pasangan semoga bahagia.....n selamat Join the Club suami suami solehh

Tarikh : 13 March 2010
Pasangan : Amin & Sida
Lokasi : Sg Pelek Sepang







Monday, 29-Mar-2010 02:09 Email | Share | | Bookmark
Latest banner for 2010

 
 
sebenarnyaa dah lama dah nak update banner nie tapi masa tak mengizinkan.......alhamdullilah ada kesempatan nie...siapkan n terus upload agar tidak terlupa lagi


Sunday, 28-Mar-2010 01:56 Email | Share | | Bookmark
Majlis Syukur Jambul Nur Safiyyah Mardhiah

 
 
 
View all 18 photos...
kali nie kembali kepada gambar gambar jobs yang tertunggak lama tak upload....sebagai permulaan n sessi pemanasan....saya uploadkan majlis kesyukuran n bercukur jambul Nur Saffiyah Mardiah yang comel serta semangat...anak sulong kepada pasangan Mohd Shafri dan Zamzarina sungguh meriah





















Monday, 22-Mar-2010 04:30 Email | Share | | Bookmark
Jalan Jalan Cari pasal 3 (Last Entry)

 
 
 
View all 29 photos...
last entry untuk jalan jalan cari pasal di Sabah...lepas nie upload pulak jobs jobs yang dah lama tak update.....pengalaman naik ke kaki gunung kinabalu yang sangat sejuk serta bermalam di kundasang sungguh seronok sekali....berakhirlahh perjalan seluruh sabah.....dan kembalilah ke kampung mertuaku di kinabatangan dan pada esoknya...sempat perpagi beli udah galah yang besar gila...cuma berharga rm 25 hengget kebawah yang aku pasti kat KL takkan dpt ....dan pada petangnya penerbangan ke KL dari Airport Sandakan Sabah......selamat tinggal sabah bahhh


































[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net